Uutiskirjearkisto

Huhtikuun uutiskirje

Hallitus edellyttää, että vapaaehtoinen eristäytyminen jatkuu. Toimistomme on silti avoimena esimerkiksi papereiden toimittamista varten normaalisti maanantaista torstaihin 8-16 ja perjantaian 8-14. Aulahenkilömme ottaa aineiston vastaan ja toimittaa kirjanpitäjälle eätäkonttorille.

Lue lisää »

Maaliskuun uutiskirje

Kirjalliset sopimukset Taloushallintoliitto edellyttää, että meidän toimeksiantosopöimukset asiakkaiden kanssa ovat kirjallisia. Täten olemme muuntaneet olemassaolevat suulliset sopimukset kirjalliseksi ja lähetämme ne nyt teille allekirjoitettavaksi.

Lue lisää »

Joulukuun uutiskirje

Hyvä asiakkaamme, Johtuen tilitoimistoalan palkankorotuksista ja Tietotekniikka-alan hintojen korotuksista ohjelmistoihin, korotamme omia hinnastojamme ensimmäistä kertaa vuoden 2015 jälkeen.

Lue lisää »

Lokakuun uutiskirje

OmaVero kiinni Verohallinnon OmaVero palvelu on kiinni 1.11.-8.11. (kello 9). Tuona aikana verotiliä ei pääse katsomaan eivätkä tiedot siellä päivity vaikka sinne voi laittaa ilmoituksia

Lue lisää »

Syyskuun uutiskirje

Uusi ulkonäkö laskullamme Kuten monet ovat jo huomanneet, uusimme laskutusohjelmamme ja ensimmäiset uuden laskutusohjelman kautta lähtevät laskut ovat teille saapuneet. Sikäli kun Posti on jakelupäällä.

Lue lisää »

Veronpalautukset ja Omaverotilin veromaksut

Verohallinnon tiedote koskien veronpalautuksia Verohallinto on julkaissut tiedotteen, miten käyttävät veronpalautuksia kun verotilillä (OmaVero) on tulossa maksetavaa (ennakonpidätys, sotumaksu, alv, ennakkoveroja). Lyhyesti: Käyttävät eräpäivänä olevan

Lue lisää »