Uutiskirjearkisto

Toukokuun uutiskirje

Edunsaajarekisteröinti Rahanpesulaki (6. luku) edellyttää, että jokaisen suomalaisen osakeyhtiön (poislukien asunto-osakeyhtiöt, pörssiyhtiöt, keskinäiset kiinteistöyhtiöt) sekä niiden henkilöyhtiöiden (avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö) joiden edunsaajana on muu henkilö kuin yhtiömies, täytyy

Lue lisää »

Huhtikuun uutiskirje

Infoa yrittäjän työttömyysturvan hakemisesta. Yrittäjä, jonka ”työtulo” on pudonnut alle 1089,67€/kk / työntekijä, voi hakea yrittäjän työttömyystukea.

Lue lisää »

Huhtikuun uutiskirje

Hallitus edellyttää, että vapaaehtoinen eristäytyminen jatkuu. Toimistomme on silti avoimena esimerkiksi papereiden toimittamista varten normaalisti maanantaista torstaihin 8-16 ja perjantaian 8-14. Aulahenkilömme ottaa aineiston vastaan ja toimittaa kirjanpitäjälle eätäkonttorille.

Lue lisää »

Maaliskuun uutiskirje

Kirjalliset sopimukset Taloushallintoliitto edellyttää, että meidän toimeksiantosopöimukset asiakkaiden kanssa ovat kirjallisia. Täten olemme muuntaneet olemassaolevat suulliset sopimukset kirjalliseksi ja lähetämme ne nyt teille allekirjoitettavaksi.

Lue lisää »

Joulukuun uutiskirje

Hyvä asiakkaamme, Johtuen tilitoimistoalan palkankorotuksista ja Tietotekniikka-alan hintojen korotuksista ohjelmistoihin, korotamme omia hinnastojamme ensimmäistä kertaa vuoden 2015 jälkeen.

Lue lisää »

Lokakuun uutiskirje

OmaVero kiinni Verohallinnon OmaVero palvelu on kiinni 1.11.-8.11. (kello 9). Tuona aikana verotiliä ei pääse katsomaan eivätkä tiedot siellä päivity vaikka sinne voi laittaa ilmoituksia

Lue lisää »