Yritys

Historia

Keväällä 1985 Merja Laaksonen ja Pekka Uotila olivat päättäneet perustaa tilitoimiston. Aikoinaan juuri valmistuneena ekonomina Pekka Uotila oli päättänyt, että tilitoimistotoiminta on viimeinen juttu mihin itseään kunnioittava ekonomi voi ryhtyä. Toisin kävi. Nykyään hänestä ala oikea, tarpeellinen ja ennen kaikkea hänelle sopiva. Pieniltä yrittäjiltä puuttuu tuki suurta ja byrokraattista verottajaa vastaan.

Toiminta oli aluksi varsin pientä, toimitilana oli Vähä-Hämeenkadulla 25 m2 yksiö, josta vuokranantaja peri 31 m2 mukaan vuokraa.

Mervi Laine tuli töihin 1986 syksyllä ja toimisto oli jo tällöin muuttanut suurempiin tiloihin Kristiinankadulle. Kristinankadulta tuli kuitenkin lähtö kun nykyistä Hansakorttelia alettiin rakentaa. Kristiinankadulta muutettiin Kaskenkadulle alkuvuodesta 1987.

1988 yhtiö auktorisoitiin ja on Taloushallintoliiton jäsen

2008 Tili-Ringvall Oy:n liiketoiminta ostettiin

2014 Tili-Ringvall Oy sulautettiin Uotila & Laine Oy:hyn

Vuonna 1988 yhtiö auktorisoitiin ja on Taloushallintoliiton jäsen.

Vuonna 1988 Jussi Uotila aloitti harjoittelijana kesätöissä.

Vuonna 1996 Pekan ja Merjan tiet erosivat. Mervi Laineesta tuli Pekka Uotilan yhtiökumppani.

Vuonna 2008 tehtyjen yritysjärjestelyjen myötä Mervi Laine ja Jussi Uotila jatkoivat tilitoimiston pitoa Pekka Uotilan pääpainon siirtyessä tilintarkastuksiin ja yritysjärjestelyihin. Saman vuonna ostettiin Jorma Ringvallilta Tili-Ringvall Oy:n liiketoiminta.

14.3.2014 Tili-Ringvall Oy sulautettiin Uotila & Laine Oy:hyn ja toiminta jatkuu entisellään, mutta yhden y-tunnuksen alla. Tili-Ringvall on Uotila & Laine Oy:n aputoiminimi.

Nykyaika

Uotila & Laine Oy on ammattitaitoinen taloushallinnon osaaja joka on tunnettu luotettavuudestaan ja vankasta osaamisestaan. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus taloushallinnon alalla on tehnyt Uotila & Laine Oy:stä luotettavan yhteistyökumppanin. Korkea ammattitaito ja alan uudenaikaisimmat työkalut antavat mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Toiminnan liikeajatuksena on alusta alkaen ollut pitää huolta asiakkaista, tämä pätee edelleenkin.

Tämä on myöskin ollut asiakashankinnassamme kantava voima, asiakkaamme ovat suositelleet meitä ja näin hyvin tehty työmme on kantanut hedelmää.

Varsinaisia mainoksia yhtiö ei ole historiansa aikana tehnyt kuin yhden, sekin aloitusvuonna 1985. Sillä saatiin yksin ammatinharjoittaja-asiakas, yli kolmeksikymmeneksi vuodeksi. Tällä hetkellä asiakkaita on reilu 400. 

Perustettu
1900
Asiakasta
0 +
Työntekijää
0