Yritysesittely

Historia

Keväällä 1985 Merja Laaksonen ja Pekka Uotila olivat päättäneet perustaa tilitoimiston. Aikoinaan juuri valmistuneena ekonomina Pekka Uotila oli päättänyt, että tilitoimistotoiminta on viimeinen juttu mihin itseään kunnioittava ekonomi voi ryhtyä. Toisin kävi. Nykyään hänestä ala oikea, tarpeellinen ja ennen kaikkea hänelle sopiva. Pieniltä yrittäjiltä puuttuu tuki suurta ja byrokraattista verottajaa vastaan.

Toiminta oli aluksi varsin pientä, toimitilana oli Vähä-Hämeenkadulla 25 m2 yksiö, josta vuokranantaja peri 31 m2 mukaan vuokraa.

Mervi Laine tuli töihin 1986 syksyllä ja toimisto oli jo tällöin muuttanut suurempiin tiloihin Kristiinankadulle. Kristinankadulta tuli kuitenkin lähtö kun nykyistä Hansakorttelia alettiin rakentaa. Kristiinankadulta muutettiin Kaskenkadulle alkuvuodesta 1987.

Vuonna 1988 yhtiö auktorisoitiin ja on Taloushallintoliiton jäsen.

Vuonna 1988 Jussi Uotila aloitti harjoittelijana kesätöissä.

Vuonna 1996 Pekan ja Merjan tiet erosivat. Mervi Laineesta tuli Pekka Uotilan yhtiökumppani.

Vuonna 2008 tehtyjen yritysjärjestelyjen myötä Mervi Laine ja Jussi Uotila jatkoivat tilitoimiston pitoa Pekka Uotilan pääpainon siirtyessä tilintarkastuksiin ja yritysjärjestelyihin. Saman vuonna ostettiin Jorma Ringvallilta Tili-Ringvall Oy:n liiketoiminta.

14.3.2014 Tili-Ringvall Oy sulautettiin Uotila & Laine Oy:hyn ja toiminta jatkuu entisellään, mutta yhden y-tunnuksen alla. Tili-Ringvall on Uotila & Laine Oy:n aputoiminimi.

Nykyaika

Uotila & Laine Oy on ammattitaitoinen taloushallinnon osaaja joka on tunnettu luotettavuudestaan ja vankasta osaamisestaan. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus taloushallinnon alalla on tehnyt Uotila & Laine Oy:stä luotettavan yhteistyökumppanin. Korkea ammattitaito ja alan uudenaikaisimmat työkalut antavat mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Toiminnan liikeajatuksena on alusta alkaen ollut pitää huolta asiakkaista, tämä pätee edelleenkin.

Tämä on myöskin ollut asiakashankinnassamme kantava voima, asiakkaamme ovat suositelleet meitä ja näin hyvin tehty työmme on kantanut hedelmää.

Mainoksia yhtiö ei ole historiansa aikana tehnyt kuin yhden, sekin aloitusvuonna 1985. Sillä saatiin yksin ammatinharjoittaja-asiakas, joka on asiakkaana edelleenkin. Tällä hetkellä asiakkaita on, tilitarkastusasiakkaat mukaan lukien, noin 550.

Henkilökuntaa omistajien lisäksi on 19. Koulutuspohjat joko merkonomi tai tradenomi. KLT-tutkinnon heistä on suorittanut 11 henkeä. KLT-tutkinto on alan korkein arvostuskohde. Lisätietoja löytyy linkistä Suomen Taloushallintoliitto (www.tilitoimistot.fi)

Meiltä löytyy tuotevalikoimasta mm. sähköinen myyntilaskutusjärjestelmä sekä ostolaskujen kierrätysjärjestelmä Heeros asiakkaiden käyttöön. Meiltä voit myös saada etäkäyttöön Tikon Taloushallinto-ohjelman osajärjestelmän sekä asiakasyhteydenpitoon ja palkkojen sisäänsyöttöön Valueframe VINA-järjestelmän. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, me kerromme miten me voimme sen toteuttaa.