Kesäkuun uutiskirje

  • Artikkelin kategoria:Uutiskirje

KESÄLOMA!

Eli toimistomme aukiolo kesällä

Kesäloma-aika on taas täällä. Toimistomme on suljettuna viikot 28-30 eli 6.7-26.7. 
Palkkatiimin lomat pyörivät porrastetusti, joten kaikki palkat lasketaan normaalisti. 

Toivomme, että toisitte toukokuun ja mahdollisuuksien mukaan myös kesäkuun materiaalit mahdollisimman pian. Saamme kirjanpidot tehtyä ennen lomia ilman tarpeetota stressiä, ja saatte raportit ja alvin maksulapun. 

Edunsaajarekisteröinti (muistutus)

Rahanpesulaki (6. luku) edellyttää, että jokaisen suomalaisen osakeyhtiön (poislukien asunto-osakeyhtiöt, pörssiyhtiöt, keskinäiset kiinteistöyhtiöt) sekä niiden henkilöyhtiöiden (avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö) joiden edunsaajana on muu henkilö kuin yhtiömies, täytyy tehdä edunsaajarekisteröinti. Siirtymäaika on loppumassa, aikaa on 1.7.2020 asti. 

Edunsaaja on sellainen henkilö, joka suoraan tai välillisesti omistaa yrityksen osakkeista tai äänimäärästä yli 25%, tai muuten käyttää tosiasiallista määräysvaltaa, esim. osakasopimuksen kautta vaikka itse omistus siis jäisi alle tuon rajan.

Myös niiden yhtiöiden, joilla ei ole yhtään Edunsaajaa, pitää tehdä ilmoitus, että yhtään ei ole. Edunsaajarekisteri pitää päivittää aina kun tilanne muuttuu.

Lisätietoja löytyy PRH:n sivuilta.

Varsinainen ilmoitus on ilmainen ja se tehdään YTJ:n asiointipalvelussa sähköisen tunnistautumisen avulla. Me voimme sen tehdä myös teidän puolesta kiinteällä 60€+alv palkkiolla. Teille jää tehtäväksi vain allekirjoittaa ilmoitus sähköisesti. Saat meiltä siihen ohjeet.

Tilaa täyttämällä Google Forms lomake tai laita kirjanpitäjälle viestiä.

Vastaa