Syyskuun uutiskirje

  • Artikkelin kategoria:Uutiskirje

Syyskuun uutiskirje

Koronamuutoksia toimiston aukiolossa

Hallitus antoi suosituksen etätöiden jatkamisesta elokuussa ja me toteutamme hallituksen suositusta. Tämän johdosta suurin osa henkilökunnastamme on pääsääntöisesti etätöissä, ja siksi toimiston aukioloaikoja supistetaan.

Jatkossa toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-14. Muina aikoina asioinnista on hyvä sopia etukäteen kirjanpitäjän/palkkalaskijan kanssa, että hän tietää olla paikalla. Toimiston ovessa on ovikello jota soittamalla tullaan avaamaan, jos joku on paikalla. Materiaaleja voi silti jättää aukioloaikojen ulkopuolellakin, meillä on lukittu postilaatikko ulko-oven vieressä. Kansio sihen ei mahdu, mutta iso kirjekuori kyllä. Isompien aineistomäärien kanssa kannattaa sopia koska on tulossa.

Procountorilta tarjous

Procountor on tehnyt syksylle uuden kampanjan.

Ohjelmiston Pikastartti (normaalisti 295€) on nyt veloitukseton ja lisäksi ohjelmiston kuukausiveloitukset saa ilmaiseksi loppuvuoden. Vain lähetys- ja vastaanottomaksut sekä lisäpalvelut veloitetaan hinnaston mukaisesti.
Uusille Procountorasiakkaille tarjoamme myös ohjelmiston käyttökoulutuksen ja avaustyöt hintaan 250€ alv, normaalisti 400€.

Copyright © 2022 Uotila & Laine Oy, Kaikki oikeudet pidätetään.
Saat tämän kirjeen koska olet asiakkaamme tai olet erikseen tilannut uutiskirjeemme

Postiosoitteemme:

Uotila & Laine Oy

Puutarhakatu 17 II krs.

Turku 20100

Finland

Add us to your address book

Haluatko muuttaa postituslista-asetuksiasi?
Voit päivittää asetuksiasi or peruuttaa tilauksen.

Email Marketing Powered by Mailchimp